Friday, August 25, 2017

LAB (Le Art Bae) Designing Service

Hari ni aku nak promote kawan aku jap. Sebab dia ni memang superb. Aku kenal dia zaman aku habis Form 5 dulu, masa tu kami sama-sama joined Group Blogger Apekah??? (group ni dah takde dah, dah bubar, masing-masing bawak haluan sendiri) So kami kenai kat situ. Dan alhamdulillah, sampai sekarang aku still berkawan dengan dia: Aimi Syafiqah.

Dulu dialah ajaq aku English masa aku nak ambik MUET dulu. Sebab dulu dia UPSI apentah course dia tapi bahagian English lah. So memang quite close sampai lah sekarang ni. Ada lagi sorang geng Blogger Apekah??? pun aku still kamcing dengan dia; Razanah Anis. Tapi laa ni memasing pakat tukaq nama. Dulu Aimi guna nama dia, laa ni Baemi dah :P Pastu pulak dulu Anis, searang Flavnesz dah. Hahahaha Aku je yang maintain Blog Eyja dari dulu. Hihi..

So berbalik kepada Baemi tadi, dia memang design superb namampos lawa. Pernah design blog aku tapi aku buli nak free je, dan dia pun ikut je. Kahkahkah sorry taiyang. Dulu masa diploma dia ambik kat UPSI, laa ni dia sambung Master eh tak Degree kat ehem-ehem biarlah rahsia dan nanti lepaih grad dia jadi Graphic Designer lah toq! Tu pasailah aku cakap dia hebat sebab memang bidang dia! (dulu tak belajar ni pun jadi blog designer, kad kahwin designer eh designerlah senang cakap. Hihihi.

LAB is a re-brand from PyqaDesign. Sebab rebrand? Sebab dulu sorang-sorang. Tapi sekarang dah ada business partner. Jadi, LAB (Le Art Bae) menyediakan servis design. Boleh design aaaaaaaanything. Hambuih
  • Wedding Card
  • Greeting Card
  • Sticker
  • Packaging
  • Banner
  • Bunting
  • Backdrop
  • Business Cards
  • Sampul Duit Raya
  • Bookmark
  • Book Cover
  • Blog Design
  • Header Blog
  • Online Ads
  • Print Ads
  • Flyers
  • Brochure
  • Poster
  • Logo
  • Tag


Untuk sebarang pertanyaan tentang harga, design, sample or anything related; feel free to whatsapp 014-3436432. Nanti kuli LAB nama Aimi akan entertain your pertanyaan dekat whatsapp tu hihi. Jaga-jaga, budak tu sengal sikit XD
Blog:
http://aimisyafiqah.blogspot.my/
Instagram:
https://www.instagram.com/leartbae/
https://www.instagram.com/aimisyfiqah/
Twitter:
https://twitter.com/AimiSyfqh

3 comments

  1. sahabat kenal di dunia blogging ni bleh je kekal sampai bila2 =)

    ReplyDelete
  2. Eyjaaaa thanks for the review ^^ Susah susah jee hihi btw rindeww :'(

    ReplyDelete
  3. amboi nama.. bae sangat.. hahaha

    ReplyDelete


"Burung serindit terbang melayang,
Mari hinggap di ranting mati,
Bukan ringgit pandangan orang,
Budi bahasa tangkaian hati."

Berbudi dan berbahasalah seolah-olah esok kita akan mati.
Be courteous like it seems we are going to die tomorrow.

- http://www.blogeyja.com

© Reedit by Eyja Masliza for Blog Eyja Dot Com. Design by FCD.