Thursday, August 31, 2017

I am Leaving


"I am leaving". said Cbox to me. 
.
.
.
.
.
.
.
Indeed, I no longer have Cbox widget in my blog. 

Felt relieved, but at the same time. I felt lost 'cause I relied so much to it before this. But nevermind. It will heal.

Thank you Blogger Utara familia sebab adviced me to remove my Cbox. Love you guys!

p/s: Pasni comment kat post saya ya kalau nak bagitahu yang korang ada jejak Blog Eyja Dot Com/ Okay! <3

11 comments

  1. hihi goodbyeeeee
    singgah bw and follow blog cantik nii

    ReplyDelete
  2. Mai pun dah lama removed. Hihi. Tapi kena biasakan dengan comment orang yang tak baca entry la, kekeke.

    'Hi blogwalking sini, singgah saya balik' etc :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Felt glad gile bapak. hahahahah Tulah. But better lagi kot kan? Asalkan orang tinggalkan comment :)

      Delete
  3. Honestly, kalau ada cbox kat blog memang orang susah nak tinggalkan komen, sebab kadang diaorang tak baca apa kita tulis, just wrote down kat cbox je sebagai tanda diaorang datang... tahniah! Hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totally agreed! Selalu datang cakap singgah sini, singgah sini. Tapi dorang tak baca pun post kita, dorang tak follow pun kita. Hahahah

      Yeay! Terima kasih!!!! :PPP

      Delete
  4. im leaving a comment...hehehe

    kurang kebaikan cbox...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ecewah dia pun nak leaving jugak ahaks xD

      Delete
  5. fatin pun baru je buang cbox hehe sebab tengok kurang orang comment bila ada cbox ni huhu

    ReplyDelete
  6. hari tu pernah buang..then letak balik. lepas baca ni, terus rasa macam nak buang terus...huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. Siqah tak pernah ada cbox. Takut blog lembap loading. Hee. Lagipun Siqah setuju dengan kenyataan yang kalau ada cbox, blogger tak tinggalkan komen di entri :)

    ReplyDelete


"Burung serindit terbang melayang,
Mari hinggap di ranting mati,
Bukan ringgit pandangan orang,
Budi bahasa tangkaian hati."

Berbudi dan berbahasalah seolah-olah esok kita akan mati.
Be courteous like it seems we are going to die tomorrow.

- http://www.blogeyja.com

© Reedit by Eyja Masliza for Blog Eyja Dot Com. Design by FCD.