Saturday, May 6, 2017

Sebelum Aku Tampar Muka Kau, Baik Kau Berhenti.


Straight cakap, sebelum aku tampar muka kau, baik kau berhenti. Jangan ingat aku tahu IP address kau je, aku tak tahu yang lain. Jangan ingat aku takleh carik kau. So better stop. Tak payah nak spam-spam cbox aku. Sebelum aku tampar muka kau, baik kau berhenti. 

Khas untuk kau. Sekali lagi kau spam, aku reveal sape kau. 
 14.1.227.81 

10 comments

  1. Sampai mcm tu sekali si spammer ni mengganggu....
    Hope lepas ni, dia dah tak ganggu dah...
    Ip address dah kena reveal tu ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn. Eyja punya excited ada orang leave messages kat cbox eyja, sekali spammer. Hish. Geram rasa :(

      Delete
  2. Spam dengan link Iklan ke? Dah selalu kena macam tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah mai. Geram rasa. Sekali dua eyja ignore je. tapi kalau dah 10 kali? Dan guna nama lain? Urghhh...

      Delete
  3. mcm2 zaman skrng ni. suka sngt spam2.

    ReplyDelete
  4. huihh..garangnyee..huhuhu kadang2 spammer ni bukan fikir pon pasal tuan blog.sesuke die je nak spam cbox

    Cara Bayar PTPTN guna JomPAY Maybank

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha takleh tahan dah :( geram sebab dah berkali kali :(

      Delete
  5. Wo, cbox pon spam. Mine xpenah kena spam lagi so alhamdulillahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank God tak kena tau! nauzubillah.

      Delete


"Burung serindit terbang melayang,
Mari hinggap di ranting mati,
Bukan ringgit pandangan orang,
Budi bahasa tangkaian hati."

Berbudi dan berbahasalah seolah-olah esok kita akan mati.
Be courteous like it seems we are going to die tomorrow.

- http://www.blogeyja.com

© Reedit by Eyja Masliza for Blog Eyja Dot Com. Design by FCD.