5.4.17

WW: Susahnya Jadi Assistant Photographer


Hi peeps. 

Totally wordless tau rini. Bukan sebab apa. Sebab susahnya jadi assistant photographer. Hahaha (actually tak susah pun, kau je yang merumitkan keadaan). 

Sebab apa aku kabo susah? Sebab birthday aku hari Jumaat. Hari Sabtu biasanya ada job wedding. Dan kalau nak ikut nasib hari jadi tak baik, Jumaat tu dah ada yang menikah dah. Hahahaha kelako tau birthday kena kerja (yang kerja sendiri nilah, nak merasa rehat bila sampai rijadi). 

Jadi haraplah bebeno aku takde job hari Sabtu tu. Jumaat tu takpe lagi. Walaupun birthday aku hari Jumaat, takpe kena keroje. Yang penting Sabtu tu aku takde kena keroje. Nak jumpa geng BU aku. Hmmm.... Dah lama sangat nak jumpa deme. Aamiin.

4 comments

  1. Oh ingatkan apalah yang susahnya haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kihkihkih heading kena gempak sikit :P

      Delete
  2. Ingat lah apalah yg susahnya tadi.. Hihi 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agagagaga heading kena kasi poyo sikit CikLa :D

      Delete


"Burung serindit terbang melayang,
Mari hinggap di ranting mati,
Bukan ringgit pandangan orang,
Budi bahasa tangkaian hati."

Berbudi dan berbahasalah seolah-olah esok kita akan mati.
Be courteous like it seems we are going to die tomorrow.

- http://www.blogeyja.com

Template by Fearne Creative Design. Edited by Eyja Masliza. All contents belongs to the creator and editor. 2017.
© Blog Eyja. Design by Fearne.