20.3.17

Momen Sedih Seorang Blogger


Tak tahulah blogger lain, tapi aku sedih kalau dapat cemni. Well...  Cat can feel it too when...
Kena banyak lagi BW dan up entries! Chaiyok chaiyok! Huhuh :D

14 comments

  1. Alaa takmo sedih-sedih...ni mai datang ni.hihi

    ReplyDelete
  2. mia datang komen... hihi...

    ReplyDelete
  3. Lagi bgs kalau no new messages daripada byk dpt spam yg entah papa tu sebenarnya huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah betul jugak tu. rimas kalau ada spam spam tu kan...

      Delete
  4. Samalah. Momen sedih jugak bila tak ramai org kunjung blog.

    XX Atheera | http://atheeradayana.com XX

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog awaa ramai okay! hahahah tapi cedih jugaklah kalau tak bergerak heheh <3

      Delete
  5. Siqah baru jumpa blog ni! Nice blog you have :) Simple dan paling senang nak BW guna phone :)

    Salam perkenalan Eyja. Siqah follow sini. Jemput singgah blog Siqah juga :) Tak mahu sedih ye 🤗

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan jugak sayang <3 terima kasih sudi singgah :* alhamdulillah. template eyja beli ni ada sekali responsivenya tu yang best tu :)

      Delete
  6. ala jangan la sedih2 :D
    betul tu, kena rajin2 BW dan update blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha sedih jugak :*D tulah, kalau kita sendiri tak improve macam mana orang nak kenal kan? thanks BV <3

      Delete


"Burung serindit terbang melayang,
Mari hinggap di ranting mati,
Bukan ringgit pandangan orang,
Budi bahasa tangkaian hati."

Berbudi dan berbahasalah seolah-olah esok kita akan mati.
Be courteous like it seems we are going to die tomorrow.

- http://www.blogeyja.com

Template by Fearne Creative Design. Edited by Eyja Masliza. All contents belongs to the creator and editor. 2017.
© Blog Eyja. Design by Fearne.