Tuesday, April 4, 2017

Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza TAMAT

  GIVEAWAY TAMAT  
ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Hai semua! Ehem, tetibakan Lyana dan Eyja nak adakan Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza ni. Takde sebab apa melainkan nak share rezeki kami bulan ni untuk kengkawan bloggers. At first kami berdua adakan Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza ni sebab nak merapatkan lagi ukhwah antara bloggers di samping boleh melepak kat blog sana-sini yang join Giveaway ni. Selain tu, lebih kepada amal jariah sebab... KAMI SERTAKAN HADIAH! Jeng.. Jeng.. Jeng.. But first, let's take a look at the "syarats" first :)

Syarat-syarat bagi menyertai Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza

1. WAJIB follow blog Lyana Ishak & Blog Eyja
2. WAJIB like page Lyana Ishak's Stories & Lensa Manja
3. Optional add google+ Lyana Ishak & Eyja Masliza
4. Optional follow instagram Lyana Ishak & Eyja Masliza
5. Optional follow twitter Lyana Ishak & Eyja Masliza
6. Optional untuk tag rakan bloggers yang lain
7. Buat entri bertajuk Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza
8. Copy banner di atas dan backlink kan ke entri ni
9. Dah siap, linkkan entry anda di ruangan komen di bawah berserta:,
9a) Nama facebook, dan followers ke-berapa. (we strictly will check)
9b) Nama insta dan twitter anda. (kalau anda ada follow)

Done! Simple dan coolkan syarat-syaratnya? Hadiahnya takdelah grand sangat. Cuma insyaAllah berbaloi. So, ajak ramai-ramai rakan bloggers untuk join! Hadiah kami tak nak reveal lagi. (biarlah rahsia~) Kalau penyertaan memberangsangkan, jumlah pemenang dan hadiah akan meningkat dan akan diberitahu bentuk hadiah, insyaAllah. Kami akan update senarai peserta dari semasa ke semasa supaya kita boleh blogwalking dari blog ke blog. Wee!

Nota minda: Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza akan berlangsung selama dua minggu bermula dari 22 Mac (Rabu) hingga 4 April 2017 (Selasa).

37 comments

  1. weeee dah launched hehehehe .. harap berjalan dengan lancar =)

    ReplyDelete
  2. hai awak , selamat malam . saya join eh

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    saya taktahu saya follower ke berapa blog awak , sbb sy dah mmg follow haaa .

    nama facebook saya : zafirah nazri

    ReplyDelete
  3. Alja Join! :)

    Ni Link http://www.cahayapermata.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    Nama FB :- Nur Alja
    Follower Blog :- Lyana Ishak (317) & Eyja (189)
    Instagram :- @NurAljaLee

    ReplyDelete
  4. Followback pls..
    fb: MUSTAZA RAZALI (x igt follower ke berapa)
    http://tarotthefool.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    ReplyDelete
  5. Hi Eyja, Mai datang join ni, hihi.

    https://mainakjoin.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza-22.html

    Follower ke berapa tak pasti la sebab dah lama follow blog Eyja & Lyana. Hehehe kalau nak cari tengok gambar yang pakai spek mata hitam tu je,cewahhh,hahaha, id Noor Maizan

    Id Facebook - Noor Maizan
    Id Google+ - Noor Maizan
    Id Instagram - @noormaizan
    Id Twitter - @noormaizan

    ReplyDelete
  6. Dear...
    Dah join .. and thanks for blogwalking to my blog ya..

    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    Follower ke 192.

    Cheers.

    ReplyDelete
  7. saya join ye!

    http://syasyafiefie.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    Fb : Nor Syafiqah
    Follower : blog Eyja (195) blog lyana (321)
    Insta : norsyafqh
    Twitter : hersyfqh

    Jemput la jugak follow ig, tw, blog kita jugak ye. hehe. Tq ;)

    ReplyDelete
  8. blogger brunei boleh join ke? eheh..

    ReplyDelete
  9. saya join .
    http://inisemuapoyolaaa.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum semua,

    LZ join giveaway ini :

    https://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    LZ follower ke 323 (http://www.lyanaishak.com/) & follower ke 197 (http://www.blogeyja.com/).. Boleh rujuk gambar profile, wanita bertudung hitam tertunduk malu.

    Id Facebook : papern.planner.1
    Id Google+ : Lady in Red Planner
    Id Instagram @papernplanner
    Id Twitter : @PapernPlanner

    Okay, thanks..

    ReplyDelete
  11. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    ReplyDelete
  12. Mrs. A join ;-)

    http://mrsablogstori.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    Follower ke 199

    FB: Maziah Binti Azalli
    G+: my.maziah
    IG: @my.maziah
    Twitter: tiada

    ReplyDelete
  13. Saya join !

    http://www.budakgemuk.net/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    Follower Lyanaishak.com = 325
    Follower blogeyja.com = 200
    fb : cilimerah
    https://www.facebook.com/Teamblogbudakgemuk

    ReplyDelete
  14. saya Join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    dah lama follow blog ini dan juga blog lyana ishak..

    Facebook: SyahBanu Osman
    Twitter: @Miss_SyahBaNu

    ReplyDelete
  15. http://msvelentine.blogspot.com/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html
    Lyana Ishak(326) & Blog Eyja(201)
    Facebook Suzyanna Yap
    Instagram Mrs Velentine

    ReplyDelete
  16. saya join
    http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    https://www.instagram.com/mohdazman.borj/
    https://twitter.com/mohdazman330

    ReplyDelete
  17. https://umienurpu3.blogspot.sg/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html
    https://www.instagram.com/npbalqisbatrisyia/
    https://twitter.com/nurpu3
    fb: UmieBalqisBatrisyia,
    http://www.lyanaishak.com/ [follower ke 328]
    http://www.blogeyja.com/ [follower ke 203]

    ReplyDelete
  18. aaisy join.

    http://theaaisy.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    Aaisy follower ke 329 (http://www.lyanaishak.com/) & follower ke 204 (http://www.blogeyja.com/)

    FB: NUR AAISYA

    ReplyDelete
  19. http://mawarberduri-piqa.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    piqa join, follower blog eyja ke 204, gambar bebudak
    follower blog lyana ishak ke 330

    ReplyDelete
  20. http://queensyanis.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    followers ke

    blog http://www.lyanaishak.com/ : 331
    blog http://www.blogeyja.com/ : 206

    fb lensa manja : 991
    gb lyana ishak : 133

    ReplyDelete
  21. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza_30.html

    Dah lama follow kedua-duanya, tak pasti plak nombor berapa...

    IG : @hanirahman6377

    Twitter : @HaniFadhlina

    ReplyDelete
  22. join :)
    http://www.sayidahnapisah.com/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    Saya dah follow blog kedua-dua penaja dah sebelum ni, so tak tahu follower ke berapa. tapi gambar saya dalam followers - heart merah hitam.
    nama FB: Sayidah Napisah Mar Ramli
    IG: @sayidahlurvechoc
    TWITTER: @sayidahlovechoc

    ReplyDelete
  23. join :)

    http://www.kasihjuju.com/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html
    follower ke 210 blog eyja
    dah lama follow blog lyana ishak

    ig: @helmijulia
    fb: @juliajamaludin

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah done follow syarat :* elsa join!

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    Nama FB: Shaidatul Aireen
    Followers blog Eyja Elsa tak tahu sebab dah follow sis lama dah hehe
    Followers blog Lyana ke 332
    ig: @shaaireen_

    ReplyDelete
  25. saya join!

    http://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    Followers blog Eyja ke 211
    Followers blog Lyana ke 333
    Nama FB: Mardhiyyah Rosli
    ig: Utsukushinikko

    ReplyDelete
  26. Imin!
    http://akuchentacamera.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    FB:FathinRosli
    IG:de—atengg

    taktahu follower ke berapahihi

    ReplyDelete
  27. Hii, kita dah join jugak...

    http://www.miazain.com/2017/04/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    FB: Salmiah Md Zain

    Follower blog Lyana Ishak:334 kot
    Follower blog eyja: 213 kot
    (serius tak prasan plak tadi yang keberapa, sorry naa...)

    IG: @mia_mzain

    ReplyDelete
  28. hai!! bella dah follow tau #213 utuk blog ija dan #334 kat blog lyana

    http://mylittlepad-syifa.blogspot.com/

    jemput follow blog bella

    ReplyDelete
  29. http://fws00blog.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html
    facebook :- Kitty Blinkers (jangan tanya kenapa)
    follower blog Lyana ishak ke - 335
    follower blog eyja ke 214
    instagram :- fws0004

    ReplyDelete
  30. http://penselduabee.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    Blog Eyja-followers ke 215
    Blog lyana-tak tahu.dah lama follow..hehe
    FB: dua2 dah like tapi tak tahu follower keberapa

    ReplyDelete
  31. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2017/04/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    Blog Eyja dan Lyana - dah lama follow
    Fb dua2 dah like.

    ReplyDelete
  32. dah join silap paste link dekat yana haha

    https://permatabiru0310.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    ReplyDelete
  33. join jugaaa..

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2017/04/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    blog eyja - 218
    blog lyana ishak - 338
    Fabebook done Like - Miya Amira

    ReplyDelete
  34. done http://www.pokucu.com/2017/04/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html ....

    ReplyDelete


"Burung serindit terbang melayang,
Mari hinggap di ranting mati,
Bukan ringgit pandangan orang,
Budi bahasa tangkaian hati."

Berbudi dan berbahasalah seolah-olah esok kita akan mati.
Be courteous like it seems we are going to die tomorrow.

- http://www.blogeyja.com

© Reedit by Eyja Masliza for Blog Eyja Dot Com. Design by FCD.