14.3.17

WW: I Delete Giveaway Posts!


When I thought I revert all of my giveaway posts to draft, actually.... I deleted it! I hate myself. How can I go to blogwalking? Haiya! I can't even remember my blog url (I have to copy my blog url whenever I leave comment at their chatbox)!!! Totally Wordless Wednesday! :'(|

24 comments

  1. Xauto fill in eh eyja? Kesabaran yang banyak ni 😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah pasal! Urghh! Rasa nak kunyah diri sendiri.:'(

      Delete
  2. kesian eyja terdelete tp kelakar hahahaha nak gelakkan niiii :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian i ols tahu tak! tu sebab eyja pelik bila bukak kat Categories atas tu tak keluar Label Giveaway. I thought eyja untick kat categories. rupanya mak jemah delete terus! takde simpati langsung dah. macam hare! :'G

      Delete
  3. wahhhh kira terdelete la nie. :D
    sabar je la XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak nangis tahu tak BV!! huwaa dah nangis pun! dahlah banyak kot giveaways yang eyja joined! yang menang kalah, yang tak tahu keputusan lagi! weh!!!! :'(( dahlah bila dah delete post takleh recover! hmm

      Delete
  4. Replies
    1. pandai sangat konon nak simpan kat draft kejap semua post giveaways, rupanya eyja bukan klik revert to draft, eyja pergi delete terus! bijak sangat! lincah sangat tangan ni. urghhhhhhh

      Delete
  5. aiya, berapa banyak post terdelete?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua label giveaway yang eyja tick lah. huwaaa. :(

      Delete
  6. Sabaq je lah... tak dapat nak nolong

    ReplyDelete
  7. Hai ! Eyqin datang berkunjung blog ni . Terima kasih sangat sebab sudi join GA eyqin dengan kawan eyqin , ecah . GA dah pun tamat . Maybe dalam 2 or 3 hari lagi , kami akan umumkan pemenang . Last but not least , terima kasih dan selamat berkenalan ! :) *link blog kak eyja ada dalam peserta GA saya* hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai yang... Terima kasih sebab sudi singgah. InsyaAllah eyja akan sentiasa update dengan eyqin :P

      Delete
  8. lama tak join giveaway....

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. huwaaaaa.......... janganlah gelakkan! :'(( heheh

      Delete
  10. ruginya.. sabor je la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaannnn. nak buat macam mana tangan laju sangat dok click click penyudahnya. :(

      Delete
  11. kesian hehehe
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa macam madu tiga dah ni. hahahahha "oh kesiannn". hahaha

      Delete


"Burung serindit terbang melayang,
Mari hinggap di ranting mati,
Bukan ringgit pandangan orang,
Budi bahasa tangkaian hati."

Berbudi dan berbahasalah seolah-olah esok kita akan mati.
Be courteous like it seems we are going to die tomorrow.

- http://www.blogeyja.com

Template by Fearne Creative Design. Edited by Eyja Masliza. All contents belongs to the creator and editor. 2017.
© Blog Eyja. Design by Fearne.